Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk.

Toen wij in 2005 binnen ons gezondheidscentrum startten met onze cosmetische behandelingen beseften wij dat de kwaliteit van zorg aan de hoogste voorwaarden moest voldoen.
Derhalve hebben wij toen de regionaal inspecteur gevraagd ons te bezoeken en ons te adviseren.
Gelukkig bleek alles goed op orde zodat wij konden starten.

Binnen ons gezondheidscentrum hebben wij altijd voldaan aan alle eisen van certificering zoals NHG accreditatie en HAZO 24. Deze zijn altijd toegekend.

Met betrekking tot de injectables zijn wij vanaf het begin lid geweest van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging heeft in 2012 de opdracht van Minister Schipper gekregen voor de ontwikkeling van een opleiding tot Cosmetisch arts KNMG. Ook heeft deze vereniging een profielaanvraag gedaan voor de registratie van een apart specialisme welke per 1 juli 2019 is toegekend: Cosmetisch arts KNMG.

Met betrekking tot onze chirurgische behandelingen willen wij ondanks onze zeer ruime ervaring, blijven voldoen aan alle ontwikkelingen met betrekking tot normen en eisen. Vandaar dat hiervoor aansluiting is gezocht bij de NVVCC, de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetisch Chirurgie.

Wij doen er alles aan om onze zorg goed op orde te houden. Onder andere door te werken conform protocollaire richtlijnen, goede bij- en nascholing, toetsbare opstelling en waarneem afspraken met collega’s. Voor een goede bereikbaarheid buiten kantooruren krijgt u van ons een telefoonnummer voor 24-uurs bereikbaarheid.

Wij staan open voor kritiek om onze zorg te verbeteren.

Onze kwaliteitscoördinator is C.L.S.M Stuurman, arts. Zij heeft veel ervaring met kwaliteit, certificering, invulling protocollen etc. Zij was tevens beroepsgenoot van het medisch tuchtcollege.