+31 43 3089 038 swerts@debeaufort.info

Certificering

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Drs Swerts is sedert 2008 lid van de NVCG en sedert 2013 gecertificeerd. Op dit moment zijn er ongeveer 60 artsen in Nederland gecertificeerd lid van de NVCG. Zie http://www.nvcg.nl/gecertificeerde-artsen/

De door de NVCG gecertificeerde cosmetische artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medische cosmetische behandelingen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie-registratie eisen. De door de NVCG gecertificeerde cosmetische artsen onderscheiden zich met name van andere medische specialisten door hun specialisatie in behandelingen met injectables. Gecertificeerde cosmetische artsen behandelen minimaal 600 cliënten per jaar en volgen minimaal 40 uur per jaar nascholing op medisch cosmetisch gebied. Zij werken volgens protocollen en voldoen aan alle voorschriften van de beroepsgroep van cosmetische artsen. Binnen de NVCG is drs Swerts actief lid van de visitatie en registratie commissie, de VRC.

Tevens is drs Swerts lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie, de NVVCC. Deze vereniging heeft als doel ook de kwaliteit van chirurgie ingrepen te waarborgen. Ook deze vereniging start op korte termijn met een eigen professioneel visitatie- en certificeringtraject.

This content is also available in: Engels